Jämställdhetsbloggen

Jämställdhetsbloggen

Om Jämställdhetsbloggen

Roligt, Elakt, Aktuellt. Om jämställdhet. Om livet som jämställdhetskonsult.

Där flöden möts

AktuelltPosted by Fredrik 15 Oct, 2012 19:43

Belgrad ligger precis där floderna Saba och Donau flyter ihop. Vännäs ligger där Umeåälven och Vindelälven möts. Kanske var det därför studiebesöket från Serbien (Gender Working Group) kände sig så hemma i Vännäs? Kanske var det också på grund av att så många fångades av kommunalrådet Johan Söderlings engagemang i jämställdhetsfrågor. Flera av deltagarna kommenterade; att få kommunalråd i Serbien ens hade medverkat i ett helt jämställdhetsseminarium. Men mest trivdes nog alla på grund av älvarnas möte.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kalle K 12 Dec, 2012 13:07

Det är verkligt jämställdhetsarbete.http://arbetarbladet.se/ledare/1.5382292-gubbplogatViktiga frågor som inte belyses tillräckligt i dagens samhälle.

Posted by Cecilia Säverman 08 Nov, 2012 20:58

Hej! Tack för en bra blogg!

Jag vill tipsa er om teater- och dansföreställningen Den Lyckliga Människan som har premiär på Teater Tre, Rosenlundsgatan 12 i Stockholm den 12 december. Den handlar just om jämställdhetsfrågan ur både ett kvinnligt och manligt perspektiv, som en samhällssatir. Läs gärna mer på: www.teaterkaleido.wordpress.com/den-lyckliga-manniskan/

Vore väldigt roligt att få höra era tankar efteråt!

Allt gott,

Teater Kaleido genom Cecilia Säverman